Onze Lootjes

Hoe werkt het online lootjes trekken?

Sinterklaas, Kerstmis en het Offerfeest zijn de leukste feesten van het jaar - zeker als je lootjes trekt met je familie of vrienden. De gezelligheid en de voorpret begonnen altijd al op het moment dat je met z’n allen de namen in een hoed deed. Met Onze Lootjes kan dat nog steeds!

Popkes: Cadeau, Sinterklaas, Clown...

Sint, Kerstmis, Offerfeest, Pasen of…

Een paar weken voordat het feest begint ga je naar onzelootjes.nl. Vul de namen en e-mailadressen in van de mensen waarmee je het feest wilt vieren. Het maakt ons trouwens niet uit of je het voor pakjesavond, het kerstfeest of misschien wel met pasen wilt doen. Ga je gang!

Iedereen uitnodigen (en uitsluitingen)

Je krijgt een overzicht van de mensen die je wilt uitnodigen voor het trekken van de lootjes. Je kunt er ook een persoonlijke boodschap bij schrijven, bijvoorbeeld over het budget of over wanneer het feest is en waar.

Je kunt ook aangeven wie wie niet moet krijgen. Bijvoorbeeld partners die niet voor elkaar een kadootje moeten kopen, of mensen die niet zo dol op elkaar zijn. Dan ben je klaar om de uitnodigingen te sturen. We sturen jou een mailtje met het overzicht, en de mensen die je uitnodigt krijgen ook bericht.

Verlanglijst en een popke maken

Jouw werk zit er nu op. Je krijgt nu - net als de andere deelnemers - een persoonlijke pagina. Op die pagina kun je een verlanglijstje invullen en opslaan. Weet je nog niet wat je wilt hebben? Dat geeft niets. Je hoeft natuurlijk niet direct een verlanglijst in te vullen, dat kan ook later. Het verlanglijstje kun je trouwens altijd nog aanpassen, ook als de lootjes al getrokken zijn.

Op je persoonlijke pagina kun je ook je popke aankleden - in het begin is die namelijk nog wel wat kaal. Een pruik, een pet, een masker, een bril en nog veel meer items maken de voorpret groter. Als iedereen zijn popke aanpast is het echt een leuke verzameling.

Iedereen levert het lootje in

Soms duurt het even, soms moet je even iemand vragen of de mail per ongeluk in haar spamfilter is gekomen, maar uiteindelijk levert iedereen het lootje in. En dan trekken wij de lootjes voor jou.

We mailen je opnieuw. Op jouw persoonlijke pagina kun je zien wie je getrokken hebt. En natuurlijk wat zijn of haar verlanglijstje is!

Veel plezier

We hopen dat je een hele leuke pakjesavond hebt en natuurlijk dat je mooie cadeaus krijgt.

Avatars!

Maak nu zelf een popke en gebruik hem als avatar. Wil je ook een leuk gezichtje samenstellen om te gebruiken op Twitter, Facebook, Instagram, Whatsapp of op je telefoon? Leef je uit met de Onze Lootjes-popkes!

Sociaal

Vind je ons leuk, dan mag je dat op Facebook laten zien, of je volgt ons op Twitter en Instagram. Heb je een goed idee, dan horen we dat graag. Stuur ons een e-mail op service@onzelootjes.nl.

Ook zin in een feest?

Ga nu lootjes trekken!

Kun je je lootje niet meer vinden?

Geen nood! Ga snel naar Lootje kwijt en we mailen je lootje opnieuw.

Wil je geen lootjes trekken maar een popke gebruiken als avatar?

Leef je uit met de Onze Lootjes-popkes!

Heb je vragen of opmerkingen?

Mail ons op service@onzelootjes.nl.

Onze Lootjes

Gratis, zonder reclame, lootjes trekken voor Sinterklaas of Kerst.

Volg ons op

Facebook Twitter Instagram