Onze Lootjes

Over Onze Lootjes

Onze Lootjes helpt je met online lootjes die iedereen direct in een feestelijke stemming brengen. En de site werkt overal: of je nou een desktop, een tablet of een mobiele telefoon hebt, het ziet er altijd prima uit en het is duidelijk wat je moet doen.

De feestdagen is de leukste tijd van het jaar! En het allerleukste is het om met een groep mensen bij elkaar te komen om kadootjes of gedichten (of zelfs kadootjes en gedichten) uit te wisselen. Maar dan moet je natuurlijk wel even lootjes trekken…

Lootjes trekken zonder gedoe

Je hoeft geen account aan te maken, we overstelpen je niet met heel veel extra stappen en we zullen je zeker niet gaan spammen of je persoonlijke gegevens doorverkopen.

Avatars!

Maak nu zelf een popke en gebruik hem als avatar. Wil je ook een leuk gezichtje samenstellen om te gebruiken op Twitter, Facebook, Instagram, Whatsapp of op je telefoon? Leef je uit met de Onze Lootjes-popkes! Vrijwel iedereen mag ze gratis gebruiken.

Posters

Wil je ook een leuke Onze Lootjes-poster, voor in je sportkantine, studentenhuis of het mededelingenbord van je kantoor? Download nu de versie met een wit randje of de aflopende versie. Printen met je kleurenprinter (op A3 of A4), ophangen en klaar!

Onze Lootjes

Onze Lootjes is een project van:

  • Albert de Klein
  • Anke Willems
  • Ivo de Boer
  • Lodewijk Evers
  • Lodewijk Schutte
  • Maaike de Laat
  • Marrije Schaake
  • Robert Jan Verkade

We zijn benieuwd naar je reacties en suggesties. Stuur ons een e-mail op service@onzelootjes.nl, of volg ons op Twitter (@onzelootjes). Natuurlijk mag je ons ook gewoon leuk vinden op facebook.

Overtuigd?

Ga nu lootjes trekken!

Kun je je lootje niet meer vinden?

Geen nood! Ga snel naar Lootje kwijt en we mailen je lootje opnieuw.

Wil je geen lootjes trekken maar een popke gebruiken als avatar?

Leef je uit met de Onze Lootjes-popkes!

Heb je vragen of opmerkingen?

Mail ons op service@onzelootjes.nl.

Onze Lootjes

Gratis, zonder reclame, lootjes trekken voor Sinterklaas of Kerst.

Volg ons op

Facebook Twitter Instagram